'Yolo', circ innovador i premiat al Teatre Auditori

El muntatge ideat per Lucas Escobedo va ser considerat millor espectacle de gran format del festival FETEN 2019

Cultura

Una escena de l'espectacle de circ 'Yolo', que diumenge es podrà veure al TAG
Una escena de l'espectacle de circ 'Yolo', que diumenge es podrà veure al TAG | TAG

Yolo va ser el millor espectacle de gran format del festival FETEN 2019, en el qual també va ser premi al millor Espai Sonor. Ara aquest muntatge de circ innovador, produït per Teatro Escalante i creat per la companyia Lucas Escobedo –amb aquest actor, malabarista i titellaire a la direcció escènica–, arriba diumenge (18 h) al Teatre Auditori de Granollers (TAG), com una proposta sorprenent adreçada a totes les edats.

Interpretada per un grup d’artistes valencians amb sòlides trajectòries en el circ, el teatre i la música i amb un perfil pedagògic destacat, Yolo és l’acrònim de You Only Live Onze (només es viu una vegada), un espectacle de circ contemporani que celebra la vida amb acrobàcies, malabarismes i llançaments impossibles al ritme de la música i les cançons en directe. Un espectacle total que barreja diferents disciplines, amb música en directe.  Es tracta d'una proposta arriscada que marca la diferència en l'exploració de nous llenguatges escènics. De fet, el 2019 també va rebre el guardó de millor espectacle de circ en els premis de les Arts Escèniques Valencianes.

Yolo explica les dificultats i les possibilitats de l'esforç i l'abandó, de la por i l'atreviment, de la derrota i el triomf, de l'individualisme i la col·lectivitat.

Edicions locals