Tretze nenes coneixen la natació artística amb la Sincro Fest

La jornada va tenir lloc dissabte al matí en una piscina exterior del Club Natació Garnollers

Esports

Tretze nenes coneixen la natació artística amb la Sincro Fest
Tretze nenes coneixen la natació artística amb la Sincro Fest | CN Granollers

Fins a tretze nenes van conèixer un nou esport, el de la natació artística, que va ser la protagonista de la Sincro Fest, que el Club Natació Granollers va organitzar dissabte. Un esport que va captivar les participants, d’entre 4 i 8 anys, que van poder provar de primera mà mitjançant les activitats que es van organitzar durant el matí de dissabte a la piscina exterior climatitzada.

Natació, gimnàstica, dansa, música i aigua. Amb aquests cinc elements propis d’aquest esport aquàtic, la canalla va fer una incursió a la natació artística a través de jocs i activitats en sec i en aigua, a càrrec de professionals de l’entitat, especialitzades en aquesta modalitat esportiva. I amb una cirereta ben especial, l’actuació de l’equip júnior que va deixar embadalides les nenes, en poder veure en acció i de ben a prop les nedadores d’artística que tants èxits catalans i estatals han aconseguit representant al Club.

La jornada es va desenvolupar amb les màximes garanties de seguretat i higiene enfront de la situació del moment, amb la neteja del material i marcant les distàncies de seguretat entre les persones, entre d'altres. La jornada va comptar amb el suport de Turbo i de Bonpreu Esclat Granollers. 

Edicions locals