El Waterpolo Fest, primera capbussada per a 13 infants

Aquesta setmana alguns dels participants repetiran en entrenaments del CN Granollers

Esports

El Waterpolo Fest, primera capbussada per tretze infants
El Waterpolo Fest, primera capbussada per tretze infants | CN Granollers

Primera capbussada a l’esport del waterpolo per als 13 participant que van participar a la Waterpolo Fest que va tenir lloc el passat dissabte al Club Natació Granollers. Un esport que va enganxar la canalla, que es van quedar amb ganes de més, i que, per aquest motiu, aquesta setmana repetiran experiència en entrenaments propis de la secció esportiva.

A través de jocs, circuits i activitats lúdic-esportives al voltant de l’esport del waterpolo, els nens d’entre 6 i 9 anys van fer una incursió a aquesta modalitat d’equip que combina la natació amb el domini de la pilota i la tàctica. I amb una preparació prèvia en sec i amb jocs i activitats a l’aigua ja amb porteries, els participants van poder experimentar el waterpolo en primera persona i de la mà dels professionals d’aquest esport federat de l’entitat.

Tot un èxit de jornada, que es va celebrar a la piscina exterior climatitzada amb totes les mesures i protocols sanitaris del moment, on els participants van passar una molt bona estona practicant esport, mentre coneixien una nova modalitat, com és el waterpolo. El Waterpolo Fest va rebre el suport de Turbo Bonpreu Esclat Granollers. 

Edicions locals