Gabriel Rufián presentarà el llibre 'El 15M facha' a la sala Tarafa

El diputat al Congrés per ERC defensarà la seva proposta política de futur

Política

El diputat al Congrés d'ERC Gabriel Rufián serà divendres (19 h) a la Sala Francesc Tarafa de Granollers per presentar el seu llibre El 15M facha. Ideas para un futur en disputa (col·lecció Temas de hoy de Planeta), una defensa de les polítiques socials i la gestió pública.

La proposta de Rufián vol combatre l'extrema dreta. "Quan el feixisme interpel·la la classe obrera, guanya. I això és el que està passant", alerta Rufián al llibre.

La presentació s'emmarca dins d'un cicle que el diputat republicà vol fer arreu del territori català i tindrà un format de debat, on els assistents podran intervenir per debatre sobre les idees base del llibre.

Rufián serà acompanyat per la cap de l'oposició a l'ajuntament de Granollers i portaveu d'ERC-AM, Núria Maynou i el debat comptarà amb l'aportació com a moderadora de la portaveu del Jovent Republicà de Granollers, Zainab Tamara. L'acte serà retransmès també per streaming per les xarxes socials de Gabriel Rufián i pel perfil oficial d'Esquerra Republicana.

A causa de la situació sanitària actual, l'aforament de l'acte serà regulat i limitat. No és necessari reservar plaça, però qui vulgui assegurar-se l'assistència pot fer-ho enviant un correu electrònic a granollers@esquerra.cat, o bé trucant o enviant un missatge de whatsapp al número 687 45 61 68, especificant el seu nom i cognoms i el dels seus acompanyants, en cas que en porti, així com un número de telèfon de contacte.

Edicions locals