Glovo, l'app de repartiment a domicili, aterra a Granollers

La firma servirà productes d'algunes marques concretes amb implantació a la ciutat

Economia

Glovo, l'app de repartiment a domicili, aterra a Granollers
Glovo, l'app de repartiment a domicili, aterra a Granollers

Glovo, l'aplicació que permet recollir i enviar al moment qualsevol producte dins d’una mateixa ciutat, aterra a Granollers. Des de la setmana que ve, els usuaris de l’aplicació a la ciutat podran demanar a domicili el menjar de McDonald’s, Burger King i La Tagliatella.

A banda d'aquestes grans cadenes de restauració, els usuaris de Glovo de Granollers podran demanar a domicili l’oferta gastronòmica de petits i mitjans restaurants locals. Per exemple, els plats inspirats en la cultura urbana internacional de Street Foodle, les hamburgueses de Tolino, la cuina japonesa de Maki & Go o les pizzes d’Il Cenacolo.

A la plataforma s’hi poden trobar diferents categories com restaurants, supermercats, parafarmàcies, floristeries o botigues d’electrònica. A més, els usuaris poden gaudir de la categoria El que sigui, que soluciona els encàrrecs d’última hora, com demanar que comprin tinta per a la impressora quan te n’has quedat sense o bé comprar un regal d’aniversari.

Diego Nouet, responsable de la companyia a l'Estat, assegura que l'objectiu de la firma és que "cada cop més persones puguin gaudir d’un servei a domicili ràpid, còmode i segur amb Glovo". A més, assegura, per a la companyia també és important "fomentar, en aquests temps complicats, l’activitat econòmica del sector de la restauració".

Actualment, Glovo compta amb més de 9 milions d’usuaris i 55.000 establiments i serveis associats. A l'Estat, el servei està disponible en les àrees urbanes de més de 250 ciutats, i també té presència en les principals capitals mundials.

Edicions locals