La Soca decideix suspendre el Parc Infantil de Nadal

La situació sanitària ha fet anul·lar el PIN al Palau d'Esport, tot i que l'entitat estudia algun acte amb el Pinguai i l'Espingueta

Cultura, Societat

| Arxiu

La Soca, l'entitat que organitza anualment el PIN –Parc Infantil de Nadal– al Palau d'Esports de Granollers, ha decidit suspendre aquesta activitat habitual de les festes nadalenques a la ciutat arran de la situació sanitària de la Covid-19.

"Davant la situació actual de la pandèmia i les recomanacions del Govern de la Generalitat de baixar l’activitat social i evitar trobades multitudinàries i desplaçaments innecessaris, l’associació per al Parc Infantil de Nadal de Granollers ha decidit suspendre aquest any la celebració del Parc que es fa habitualment els dies 27, 28 i 29 de desembre", diu l'entitat organitzadora en un comunicat fet públic avui.

La Soca opina que la situació a finals d’any no permetrà l'activitat, que acostuma a aplegar entre 5.000 i 6.000 persones al llarg dels tres dies.

Amb tot, espera poder organitzar algun acte de més petit format, de manera que "no podem assegurar que el Pinguai i l’Espingueta –les mascotes del PIN– no siguin aquells dies entre nosaltres perquè, com que no tenen telèfon, no els podem avisar i pot ser que facin el seu viatge des de la Patagònia […]. Potser podrem trobar la manera que puguin contactar amb tota la mainada", afegeix.

Edicions locals