Marta Molist s'endú el bronze a l'estatal de trail a La Palma

La corredora de l'Atlètic Granollers es va quedar a tan sols un minut i mig de l'or

Esports

Marta Molist s'endú el bronze a l'estatal de trail a La Palma
Marta Molist s'endú el bronze a l'estatal de trail a La Palma | Marta Molist

Marta Molist, corredora de trail de l'Atlètic Granollers, va pujar dissabte al tercer lloc del podi del Campionat d'Espanya de curses de muntanya, que va organitzar la federació espanyola a l'illa de La Palma, a les Illes Canàries. L'atleta, de 38 anys, va penjar-se un bronze després de completar els 44 quilòmetres del circuit en un temps de 4 hores, 12 minuts i 47 segons.

Molist va trobar-se en un bon estat de forma, tot i que la fatiga va presentar-se en els últims tres quilòmetres de la prova. "Van ser molt bones les sensacions, vaig fer una bona cursa. Tot i que els tres últims quilòmetres em vaig començar a fatigar i ja no vaig poder atrapar la segona, que la tenia a tocar", explica l'atleta, que va quedar a 57 segons de la plata i a un minut i mig de l'or – que va guanyar la també catalana Gisela Carrión, del CE Penedés–. "Tinc aquesta espineta de no haver-les atrapat, vam arribar molt juntes al final", recorda.

L'atleta, veïna de Vic i professora d'autoescola, és una habitual als podis i ve d'un any 2019 molt positiu, en què ha quedat subcampiona del Món amb Espanya a Portugal i campiona d'Espanya amb Catalunya. A més, ha pres part durant molts anys de la selecció catalana de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya. A finals d'any, Marta Molist preveu competir al campionat d'Espanya de seleccions autonòmiques a Eivissa.

Edicions locals