El Circ Històric Raluy s'instal·larà al parc firal

La carpa hi serà del 16 al 25 d'octubre i acollirà l'espectacle 'Vekante'

Cultura

El Circ Històric Raluy s'instal·larà al parc firal
El Circ Històric Raluy s'instal·larà al parc firal

El Circ Històric Raluy s'instal·larà a Granollers del 16 al 25 d'octubre, concretament al parc firal. Aquesta carpa, hereva del Circ Raluy dels anys 80, acollirà el nou espectacle Vekante, una barreja de circ clàssic i contemporani, de tradició i innovació, i del món dels somnis i la realitat. Es faran una dotzena de passis en horaris de tarda i els diumenges també un passi al migdia.

El Circ Història Raluy està liderat per Rosa Raluy, filla de Carles Raluy fundador a finals dels anys 80 d'un circ inspirat en els grans circs del passat. Un circ a l’antiga, en què tota la família va participar durant anys. El 2006 va rebre la Creu de Sant Jordi. El 2016 aquesta etapa va acabar amb el tancament del Circ Raluy i la formació de dos projectes bessons, un dels quals el Circ Històric Raluy.

L’espectacle Vekante es va estrenar l’any passat, però al març es va haver d'aturar la gira a causa del confinament per la Covid-19, una suspensió que es va aixecar el juliol però complint totes les mesures de seguretat, començant per la reducció d’aforament, l’ús obligatori de mascareta i la desinfecció en finalitzar cada sessió.

Visita el nostre Instagram (@SomGranollers) si vols saber com aconseguir dues entrades dobles per a la sessió de divendres 16 d'octubre a les 18.30 h.

Edicions locals