El passeig de la Ribera tindrà un nou carril bici per enllaçar amb Canovelles

Dimarts començaran els treballs per suprimir un carril de circulació en sentit nord per donar espai a les bicicletes

Societat

El passeig de la Ribera tindrà un nou carril bici per enllaçar amb Canovelles
El passeig de la Ribera tindrà un nou carril bici per enllaçar amb Canovelles

El passeig de la Ribera, des de la rotonda de Ramon Llull fins a Canovelles, tindrà un nou carril bici. Dimarts començaran els treballs per suprimir un carril de circulació en sentit Canovelles per donar espai a les bicicletes.

L'objectiu d'actuació és garantir la continuïtat del carril bici al marge dret del riu Congost que procedeix de la Garriga. Per això s'ocuparà un carril de circulació del passeig de la Ribera en sentit nord, des de la finalització de la vorera-bici existent fins a la rotonda de Ramon Llull. El fet de suprimir un carril de circulació en sentit Canovelles contribuirà també a disminuir la velocitat dels vehicles. 

El carril se senyalitzarà amb pintura i es delimitarà amb separadors bici. En sentit Canovelles el carril tindrà un primer tram unidireccional des de la rotonda de Ramon Llull seguit d'un altre tram bidireccional, fins a enllaçar amb el carril vorera-bici de Canovelles. En sentit Granollers, serà bidireccional des de Canovelles i a l'altura del carrer Parets, creuarà el passeig de la Ribera per enllaçar en cohabitació amb calçada per accedir a la rotonda d'accés a Granollers. 

Aquesta actuació és una de les propostes previstes i acordades de manera consensuada per tots els grups municipals del consistori per millorar la mobilitat després del confinament produït per la Covid-19 i afavorir una mobilitat més sostenible i segura.

Edicions locals