El Fraikin Granollers guanya sense pietat contra el BM Cangas (23-33)

El recuperat Antonio García Robledo va jugar el partit i va anotar cinc gols

Esports

El Fraikin Granollers guanya sense pietat contra el BM Cangas (23-33)
El Fraikin Granollers guanya sense pietat contra el BM Cangas (23-33) | Arxiu / Xavier Solanas

El Fraikin BM Granollers ha guanyat sense pietat a la pista del BM Cangas (23-33) demostrant que la derrota contra l'Ademar Lleó va ser tan sols un accident. L'equip d'Antonio Rama ha dominat l'electrònic, de principi a fi, deixant sense opcions el Frigoríficos Morrazo, molt superat. A la bona victòria s'ha sumat la tornada d'Antonio García en pista, després de l'ensurt de la jornada passada, i, a més, sent protagonista amb cinc gols. 

El Granollers ha sortit en mode piconadora a terres gallegues i ja al minut 20 es veia que volia sumar la cinquena victòria de la lliga, 5 a 12 a favor seu. Intensitat, defensa i encert anotador han estat més que suficients per mantenir l'avantatge al descans, 9 a 19. A la represa, els vallesans han seguit amb el seu bon joc i, fins i tot, han incrementat l'avantatge de l'electrònic superant la barrera dels deu gols de marge, fins al resultat final. Borja Lancina, amb 7 gols, ha estat el jugador més anotador, seguit de García i Jan Gurri, amb 5 dianes.

Amb la victòria, el Granollers és tercer amb deu punts, empatat amb l'Ademar Lleó, i a quatre del Barça, que suma un partit més. El pròxim cap de setmana rebrà al Palau d'Esports el Port Sagunt. 

Fitxa:

23 - Frigoríficos del Morrazo: Javi Díaz, Dani Fernández (3), Brais González (8), Muratovic (1), Baptista, Cerqueira, Menduiña, Santi López (3), Alberto Martín (3), Ribeiro (3), David Iglesias, Quintas, Rubén Soliño (1), Gayo (1) i Forns (ps).

33 - Fraikin BM Granollers: Pol Sastre (2), Edgar Pérez (2), Borja Lancina (7), Pol Valera (4), Márquez (2), Estebal Salinas (3), Bages (3), Antonio García (5), Sergi Franco (1), Víctor de Sande, Aregay (5), Oriol Rey, Marc García i Guardia (ps).

Edicions locals