El Club Natació Granollers torna a la Primera Divisió de la Copa Catalana de natació

L'equip granollerí va quedar segon en la sèrie de la Segona Divisió i va celebrar l'ascens

Esports

El Club Natació Granollers torna a la Primera Divisió de la Copa Catalana de natació
El Club Natació Granollers torna a la Primera Divisió de la Copa Catalana de natació | CNG

El Club Natació Granollers va aconseguir el desitjat ascens a la Primera Divisió, recuperant la categoria que va perdre l’any passat. Amb una puntuació de 197,50, el CNG va classificar-se en segon lloc per sota del CN Lleida, amb 267,50 punts, assolint ambdós equips pujar a la màxima categoria de la Copa Catalana de Clubs Absoluta. La competició va tenir lloc el cap de setmana a la piscina Nova Escullera del CN Barcelona.

“Després de vuit mesos sense competir, hem iniciat la temporada amb la Copa Catalana, estant a l'altura de les expectatives que teníem posades en l’equip. Els nedadors i nedadores han donat el màxim de les seves possibilitats, lluitant cada prova que nedaven de l’inici al final”, valora positivament el director esportiu de la secció de natació del CNG, Jaume Relats, que afegeix que una competició “amb un format diferent de l'habitual, sobretot per les mesures de prevenció de la Covid-19, que en aquest sentit ha estat molt ben organitzada per la Federació Catalana de Natació i pel CN Barcelona”.

La plantilla granollerina estava formada pels nedadors Fernando Morillas, Arnau Colomer, Marcel Vigara, Héctor Morales, Gorka Aguilera, Guillem Matas, Angel Gil, Roger Mataró, Palmira Chaparro, Estel Xuan Galo, Aiadna Bonet, Laia Vera, Alba García, Ona Jerez, Mariona Bosch i Abril Miralles van ser els protagonistes d’aquesta gran fita, amb Joan Serra, Miguel Gil i Jaume Relats a l’equip tècnic, que es mostra molt satisfets amb el resultat aconseguit en aquesta Copa, que els torna a situar com a Club de 1a Divisió.

Edicions locals