La plantilla del Fraikin BM Granollers es confina per dos positius per coronavirus del BM Cangas

L'equip granollerí ha sol·licitat l'ajornament del partit d'aquest divendres contra el Port Sagunt de la lliga d'Asobal

Esports

| BM Granollers

La plantilla del Fraikin BM Granollers es confinarà durant deu dies. Segons ha informat el club, avui dimarts s'ha confirmat que dos jugadors del Frigoríficos Morrazo, que dissabte van jugar contra el BMG, han donat positiu per coronavirus i el club vallesà ha activat el protocol de la Covid-19.  

El club granollerí ha informat en un comunicat que dilluns va rebre un avís per part del BM Cangas que un dels seus jugadors havia donat positiu per Covid-19, i que diversos jugadors de la plantilla estaven patint símptomes compatibles i que es realitzarien proves PCR entre els jugadors de l'equip gallec. Dimarts, el club vallesà va rebre la temuda confirmació que dos jugadors que havien disputat el partit de la lliga d'Asobal havien donat positiu en una PCR. 

Davant d'aquesta situació, el BM Granollers ha activat el protocol corresponent i després de consultar a les autoritats sanitàries del Servei Català de la Salut, aquestes han informat que les 19 persones que van viatjar a Cangas del Morrazo (jugadors i cos tècnic) han de confinar-se a casa durant deu dies, a l'espera de poder realitzar les oportunes proves PCR.

Per aquest motiu, el club granollerí ha sol·licitat al Comitè Nacional de Competició de la federació espanyola l'ajornament del partit d'aquest divendres de l'Asobal contra el Port Sagunt al Palau d'Esports. 

Edicions locals