Accident per excés de velocitat al centre de la ciutat

Un cotxe va impactar contra un altre vehicle i va arrencar un semàfor just davant del Teatre Auditori

Societat

Els Bombers van havedr d'actuar per apagar les flames del vehicle I Foto: Policia Local
Els Bombers van havedr d'actuar per apagar les flames del vehicle I Foto: Policia Local

Tres persones van resultar ferides de caràcter lleu la matinada de dilluns en un accident de trànsit al centre de la ciutat, a la cruïlla entre els carrers Ponent i Torres i Bages, just davant del Teatre Auditori. L'accident es va produir al voltant de les 2.45 h, quan un Mitsubishi esportiu va perdre el control per excés de velocitat i va impactar contra un altre vehicle que circulava i un semàfor, que va arrencar de ple.

L'accident es va produir de matinada, quan pràcticament no circulava ningú. Això va fer que no hi hagués més danys, perquè l'impacte contra el semàfor i l'altre vehicle va ser molt fort. En la prova d'alcoholèmia, el conductor del Mitsubishi va quedar just per sota del límit permès per ser sancionat.

Una ambulància va traslladar els ocupants del Mitsubishi –un noi i una noia d'uns 20 anys– en estat lleu a l'Hospital de Granollers, i també el conductor de l'altre vehicle, un noi de 23 anys, també en estat lleu al mateix hospital.

En l'accident també van intervenir-hi, a més de la Policia Local, dues dotacions dels Bombers, ja que un dels vehicles va quedar fumejant arran de l'impacte.

Edicions locals