'Alguns dies d'ahir' recrea la tardor de 2017 a l'escenari del TAG

El Teatre Audirori estrena l'obra amb guió de Jordi Casanovas i direcció de Ferran Utzet

Cultura

Els protagonistes de l'obra: Abel Folk, Míriam Iscla, Francesc Cuéllar i Marta Ossó I Foto: David Ruano
Els protagonistes de l'obra: Abel Folk, Míriam Iscla, Francesc Cuéllar i Marta Ossó I Foto: David Ruano

El Teatre Auditori de Granollers (TAG) acollirà divendres (21 h) l’obra Alguns dies d’ahir de Jordi Casanovas, dirigida per Ferran Utzet i interpretada per Míriam Iscla, Francesc Cuéllar, Abel Folk i Marta Ossó. La família protagonista d’aquesta comèdia dramàtica veu capgirada la seva quotidianitat amb els fets polítics que s’esdevenen a Catalunya els mesos de setembre i octubre del 2017. La crisi que va sacsejar el país durant la tardor de 2017 els entra per la finestra per fer saltar pels aires el seu dia a dia.

La Rosa, el Jaume i els seus fills, la Laura i el Jofre, es retrobaran al menjador de casa seva en cinc ocasions. Cinc dies posteriors a moments que van marcar aquells mesos. En aquestes cinc jornades, compartiran els dubtes, les preguntes, els anhels i els patiments que els va provocant tot allò que se succeeix als carrers.

Al voltant de la taula, aprendran a comprendre els pensaments i les posicions dels altres, faran tot l’esforç possible per conversar i per entendre’s, i hauran de trobar la manera de perdonar les faltes i de guarir les ferides que els hagin produït tots aquests dies. “No es tracta de revisar la història en majúscules, sinó de recordar la història quotidiana de les persones”, diu Utzet.

Edicions locals