L’Associació de Dones Directives, Empresàries i Professionals cerca emprenedores al Vallès Oriental

El termini per presentar candidatures per als premis anuals de l'associació està obert fins al 30 de novembre

Economia

L'experta en comunicació Teresa Baró en la gala dels Premis ADE Vallès 2019
L'experta en comunicació Teresa Baró en la gala dels Premis ADE Vallès 2019

L’Associació de Dones Directives, Empresàries i Professionals ADE VALLÈS ha allargat fins al 30 de novembre el termini de presentació de candidatures per al guardó que reconeix dones que emprenen nou projecte empresarial. La selecció de candidatures també ha ampliat el territori i la recerca s’estén al Vallès Oriental.

La 3a edició dels premis que concedeix ADE VALLÈS en reconeixement a la promoció de la igualtat en l’àmbit laboral i per donar visibilitat al talent i lideratge femení al Vallès no tindrà aquest any la gala presencial de lliurament de premis. Això ha permès, segons l’entitat, expandir el radi d’acció dels guardons amb l’admissió de candidatures del Vallès Oriental i l’ampliació del termini de presentació de candidates a premiar en la categoria Emprenedoria fins al 30 de novembre.

Aquest guardó es concedeix a una dona que iniciï nou projecte. Durant un any, la dona premiada estarà acompanyada per la xarxa d’ADE VALLÈS en el procés de constitució de l’empresa, disposarà d’una mentora i rebrà assessorament jurídic i empresarial d’una empresa especialitzada en assessorament i consultoria per a pimes. ADE VALLÈS obsequia amb un any de quota d’associada gratuïta, de manera que la persona premiada gaudirà dels avantatges en formació i les activitats de networking de l’associació. El premi Emprenedoria es donarà a conèixer al desembre i, com en la resta de premiats del palmarès, es difondrà via xarxes socials amb l’objectiu de donar visibilitat al projecte.

Pel que fa als guardons Constància i Creativitat, els noms dels guanyadors es donaran a conèixer aquest mes d’octubre, mentre que els premiats per la Trajectòria ja es van donar a conèixer al juny. En aquest cas els premiats són la directiva santcugatenca Mercè Martí, presidenta executiva de la firma internacional Kreston Iberaudit, i l’economista Ernesto Poveda, president executiu de la consultoria ICSA Grupo i fundador de la xarxa europea Sirium Internacional. Els guardons reconeixen tant la trajectòria empresarial com la seva implicació en la promoció de la igualtat a l’empresa.

Una entitat en creixement

ADE VALLÈS, activa des del 2012, té l’objectiu de promoure la presència de dones als consells administratius, donar visibilitat a l’emprenedoria femenina generant sinergies i apoderar la dona professional a través de formació especialitzada. L’entitat organitza de forma habitual trobades i intercanvis professionals entre dones directives, empresàries i professionals així com sessions formatives obertes i actes lúdics per a les sòcies i simpatitzants. Actualment, l’associació supera les 70 associades i la seva massa social suma més de 350 simpatitzants.

Edicions locals