El positiu de la Covid-19 d'un jugador del Fraikin provoca l'ajornament del partit a Pamplona

El club també es queixa que 'han trasncorregut menys de set dies' entre la sortida del confinament de dimecres i el duel previst per dissabte

Esports

| BM Granollers

El Comitè Nacional ha ajornat el duel del Fraikin Granollers a la pista de l'Helvetia Anaitasuna, de Pamplona, per un cas positiu de la Covid-19 d'un jugador del club vallesà. Avui divendres, l'ens federatiu ha decidit posposar el partit, que s'havia de disputar demà dissabte. 

Segons informa el club vallesà, la petició d'ajornament ha estat efectuada per un positiu a la plantilla del Fraikin BM Granollers i el confinament de diversos jugadors que han tingut contacte amb un positiu.

Aquest confinament arriba després de reprendre els entrenaments fa tan sols tres dies, dimecres. De fet, el club també ha inclòs a la petició "el fet que entre la data del partit previst davant l'Helvetia Anaitasuna i el final de la quarantena del Fraikin BM Granollers han transcorregut menys de set dies".

L'entrenador del Fraikin Granollers, Antonio Rama, ha explicat que l'ajornament era la millor decisió. "És una opció encertada perquè quan fa tants dies que estàs aturat, per molt que puguis fer durant el confinament, no és el mateix que tornar progressivament amb uns dies, que no pas preparar el partit de forma directa", diu Rama.

La nova data del partit s'establirà atenent a la millora de la situació i l'adaptació dels calendaris de tots dos equips.

Edicions locals