Se suspèn la Copa Asobal de Santander per la Covid-19

La competició, que aspira disputar el Fraikin Granollers, havia de celebrar-se el 19 i 20 de desembre a Santander

Esports

| Arxiu / Xavier Solanas

La Copa Asobal 2020 s'ha decidit cancel·lar per la situació de la Covid-19. La competició, que s'havia de celebrar entre el 19 i 20 de desembre a Santander, ha estat suspesa, segons informa en un comunicat el Club Elemental Sinfín, amfitrió del torneig. 

Ara per ara no hi ha cap comunicat de l'Asobal, que segons informa el club cantàbric, dilluns la Comissió Esportiva d'Asobal, va acordar suspendre la competició per l'actual situació sanitària amb la Covid-19. "Donada l'evolució de la pandèmia de la Covid-19 durant les últimes setmanes, en la reunió celebrada, dilluns 2 de novembre, es va acordar suspendre aquest acte per la seguretat i el bé de tots", indica la nota informativa. 

Aquest campionat el disputen quatre equips, els tres millors classificats en l'acabament de la primera volta de l'Asobal i el club amfitrió. En els darrers cinc anys, el Fraikin Granollers ha disputat aquest torneig en dues ocasions, sent eliminat en semifinals la temporada 18-19 pel Bidasoa Irun; i la 16-17 perdent la final contra el Barça. Després d'onze setmanes de competició, els d'Antoni Rama ocupen el tercer lloc. 

Edicions locals