El CB Granollers debutarà en la reestructurada Lliga EBA contra el Lliçà d'Amunt

El primer duel dels granollerins serà en la segona jornada de la fase regular la pròxima setmana

Esports

| Xavier Solanas

El CB Granollers debutarà en el seu retorn a la Lliga d'EBA a la pista del Lliçà d'Amunt, que enguany també és novell de la categoria. L'equip de Ricard Ventura ja coneix el nou full de ruta de la categoria després de l'acord entre clubs i federació espanyola, que han refet els grups i calendari d'aquesta temporada en la Conferència C. 

Aquesta setmana s'inicia la fase regular, de tan sols set equips per grup, però els granollerins tenen jornada de descans. Així que el duel contra el Lliçà d'Amunt serà la pròxima setmana. "És un grup més complicat perquè si tens una ratxa negativa, pots situar-te en la part baixa. Aquest any serà realitat allò que diem, cada partit és una final. És així", admet el tècnic Ricard Ventura, que se satisfà de l'acord perquè "ens permet jugar, que és el que volem i perquè ens dóna una seguretat a l'equip amb la realització de tests setmanals". 

L'altre duel vallesà del grup serà en la quarta jornada contra el DM Group Mollet, un dels rivals més forts del grup. La resta d'equips són el Quart, Consell Air Europa, Almozara i Mataró.

Edicions locals