El centre de formació Parc Estudi, premiat per la qualitat i la millora educativa

El conseller d'Educació, Josep Bargalló, lliura el guardó a les responsables del centre educatiu i en reconeix la "innovació"

Societat

Mònica de Vega, Lina Casassas i Esther de Vega, responsables de Parc Estudi
Mònica de Vega, Lina Casassas i Esther de Vega, responsables de Parc Estudi

El Departament d'Educació de la Generalitat ha distingit el centre de formació Parc Estudi, de Granollers, amb un premi a la qualitat i la millora educativa. Les seves responsables, Mònica i Esther de Vega, i la seva mare i fundadora del centre fa 38 anys, Lina Casassas, van rebre el diploma de mans del conseller d'Educació, Josep Bargalló, qui va destacar que el centre "innova per la millora" i "aposta per l'avenç metodològic i funcional".

La directora, Mònica de Vega, agraeix el reconeixement i el fa extensiu a l'equip de 28 docents i gairebé 300 alumnes que hi ha actualment al centre. "És un premi a tot l'equip humà i professional de Parc Estudi, una xarxa educativa de qualitat que a poc ha anat evolucionant i creixent", diu.

Parc Estudi, que forma part de la Xarxa de Qualitat i Millora Educativa, centra el seu projecte educatiu en els ODS, i especialment en tres pilars: educació de qualitat; igualtat de gènere; i treball decent i creixement econòmic, sempre amb l'objectiu, diu De Vega, de "millorar i dignificar la nostra professió".

Altres guardons

Aquesta és la segona vegada que Parc Estudi obté un guardó d'aquestes característiques. El curs 2010-2011, la Generalitat i Cecot també li van reconèixer la creativitat artística i el projecte formatiu de cicles de grau mitjà i superior en el concurs de la Nit dels Nous Professionals, especialment pel projecte educatiu La màgia de Granollers, centrat en el maquillatge, la perruqueria i els vestuaris de les fades de Granollers.

Anteriorment, els anys 90, Lina Casassas també va rebre la carta de mestra artesana en reconeixement del mestratge i l'ofici de la perruqueria.

Edicions locals