El KH-7 Granollers diu adéu a Europa

Les granollerines perden la tornada de la tercera ronda de l'European Cup contra l'Elx (20-34)

Esports

El KH-7 Granollers diu adéu a Europa
El KH-7 Granollers diu adéu a Europa | BM Granollers

José Luis Rodríguez Beltrán

El KH-7 BM Granollers ha dit adéu a Europa amb una derrota dolorosa contra l'Elx, per 20 a 34. La tasca de les de Robert Cuesta era complicada perquè havien de capgirar els quatre gols de desavantatge de l'anada de la tercera ronda de l'European Cup. Durant la primera part, el BMG va estar dins del partit, a la represa l'Elx va mostrar la seva superioritat. 

L'Elx no va donar cap opció a les granollerines, en cap moment. Als primers compassos del duel, el BMG havia mantingut el tip posant-se per davant a l'electrònic, per 3 a 2, o igualat el marcador, 5 a 5 o 7 a 7. A partir d'aquí, les alacantines van mostrar la seva superioritat i en cap moment es van deixar capgirar l'electrònic, marxant al vestidor 14 a 16. Les granollerines no van trobar en cap moment l'espai de la pivot i la creació del joc va ser complicat, per la bona defensa visitant, tot i que Ona Vegué -va marcar cinc gols- va mostrar-se encertada de cara a gol. 

A la represa es va veure la desfeta granollerina amb tan sols sis gols a favor. Mentre que l'Elx va oferir un festival anotador, en part per les urgències granollerines, que veien que en cada errada atacant era aprofitada amb una diana a la contra de les visitants. Fins i tot, l'Elx es va marcar un parcial de 0 a 9, que posava el duel molt complicat, 15 a 27. A més, la portera d'Elx, Patricia Encinas, es va fer un tip de bones aturades, fent un total de 19 de 29 intents (65%); i Ivet Musons, era la màxima golejadora amb 8 gols.  

L'Elx va poder tastar el passi de ronda durant molts minuts de la segona part del Palau d'Esports, mentre que el Granollers deia adéu a la seva segona participació europea: l'any passat va arribar fins a les semifinals de la Challenge Cup; enguany fins a la tercera ronda de l'European Cup. 

 

Edicions locals