Joan Monroy i Carlos Piris, campions d'Espanya sub-19 de bàdminton

També van guanyar una medalla de bronze el mateix Monroy, en individual, i Marta González, en dobles

Esports

Joan Monroy i Carlos Piris, campions d'Espanya sub-19 de bàdminton
Joan Monroy i Carlos Piris, campions d'Espanya sub-19 de bàdminton | FCB

La parella de dobles Joan Monroy i Carlos Piris, del Bàdminton Granollers, van guanyar el Campionat d'Espanya sub-19 de bàdminton, que va tenir lloc el cap de setmana a Toledo. A més, Monroy va emportar-se també una medalla de bronze individual i la també granollerina, Marta González, va pujar també al tercer esglaó del podi en dobles femení amb Amaia Torralba, del Belmecher. 

Els granollerins Piris i Monroy van superar amb solvència totes les rondes de la competició fins a arribar a la final. En l'últim duel van imposar-se contra els gallecs Jacobo Fernández i Javier Alava per 14-21, 21-8 i 21-13. En dobles, també va destacar l'altra parella granollerina amb Sergi Alcalà i Iván Valenzuela., quedant-se en els quarts de final. 

L'alegria del doble masculí, també es va veure en l'individual. Tot i caure Monroy en semifinals contra el seu company del CAR de Madrid, i posterior vencedor del torneig, Ernesto Baschwitz, va poder sumar una medalla de bronze. Pel que fa a Piris, anteriorment havia caigut en segona ronda contra el mateix Baschwitz.

Marta González, també del Bàdminton Granollers, va brillar al dobles femení amb la seva companya Amaia Torralba, del Belmecher. Malgrat no passar de la semifinal contra les posteriors campiones Ania Setíen i Lucía Rodríguez, van poder celebrar una medalla de bronze.  

Edicions locals