El CB Granollers reprèn la Lliga EBA a casa contra el CB Consell

El rival granollerí suma dues derrotes i una victòria

Esports

| Xavier Solanas

Després d'una setmana de descans obligatori per fer complir el calendari de la federació espanyola –es disputen dues jornades seguides i es descansa una–, el CB Granollers reprèn la competició a la Lliga d'EBA i ho farà a casa.

Els granollerins de Ricard Ventura tan sols han disputat una jornada, que va ser amb derrota en el duel vallesà contra el Lliçà d'Amunt (79-59). Amb aquell regust de derrota, el CBG va aturar la competició, tot i que des d'aleshores han seguit els entrenaments. L'objectiu dels granollerins és sumar el primer triomf en el debut d'aquesta temporada en la seva pista. Ara per ara, ocupen l'últim lloc després de dues jornades disputades –el Granollers va descansar en la primera jornada del campionat– amb una derrota.

El rival que hauran de superar els nois de Ventura és el CB Consell, que és el filial del Palma, de la Leb Or –segona màxima categoria estatal–. A banda d'estar nodrit de bons joves jugadors, que alguns d'ells han pogut ja debutar a Leb Or, hi ha Gabriel Torres, que encadena 12 temporada entre EBA i Leb Plata. El CB Consell suma dues derrotes i una victòria contra l'Almazara (94-65), on Torres va anotar 21 punts.

Edicions locals