Antonio Rama: "Penso que l'equip ha complert l'expedient contra el Barça"

El tècnic del Fraikin Granollers admet la dificultat de competir contra el Barça després d'un confinament

Esports

Antonio Rama: "Penso que l'equip ha complert l'expedient contra el Barça"
Antonio Rama: "Penso que l'equip ha complert l'expedient contra el Barça" | BMG / Xavier Solanas

El Fraikin nollers arribava al derbi català contra el Barça després d'un segon confinament, una setmana entrenant i gairebé un mes sense jugar cap altre partit. Tot i això, el BMG ha competit el partit durant tres quartes parts del clàssic, ja que al tram final el Barça s'ha marxat clarament al marcador fins al 27 a 41 final.  

"S'havia de tornar a la competició i no se sap si és de la millor manera contra el Barça. Això sí, el Barça et dona aquest plus d'agressivitat i intensitat durant els 60 minuts. Penso que l'equip ha complert l'expedient", admet el tècnic Antonio Rama, que admet que la baixa de Marc Garcia, ha estat un maldecap: "Teníem la baixa de Marc Garcia i Antonio García ha hagut de fer la seva funció en defensa. Hi ha hagut minuts que l'equip ha estat bé, però quan tens quatre errades no forçades el barça te les fa pagar molt cares. Penso que aquest resultat tan desequilibrat és el que t'emportes". 

 Durant el partit ha destacat l'anotació golejador de Chema Márquez, que ha fet oblidar la seva lesió. "És un jugador molt desequilibrant i si a sobre intenta fer les decisions correctes tàcticament, serà de gran ajuda", explica Rama. 

El calendari del Fraikin Granollers fa por perquè fins al 22 de desembre, sumant el duel contra el Barça, tindrà vuit partits per posar-se al dia amb els partits ajornats, per la Covid-19. "Qualsevol entrenador de l'Asobal, tret dels que tenen una llarga plantilla, si els pregunten, l'objectiu és que cap jugador seu se li lesioni per la gran quantitat de partits. Que és normal, però si tens una preparació normal. La preparació no és normal, has de parar deu dies, has de tornar a començar, has de parar deu dies, has de tornar a començar. Tants partits això no ajuda, però tothom estem igual, no és cap excusa", afegeix el tècnic granollerí. 

El pròxim dimecres, el BMG viatjarà fins a Pamplona per disputar un nou partit de l'Asobal contra l'Helvetia Anaitasuna i dissabte visitarà la pista de Valladolid.

Edicions locals