La gimnàstica artística del CNG reprèn la competició al Campionat d’Espanya de Valladolid

L'estatal posara punt final a la temporada 2020

Esports

La gimnàstica artística del CNG reprèn la competició al Campionat d’Espanya de Valladolid
La gimnàstica artística del CNG reprèn la competició al Campionat d’Espanya de Valladolid | CNG

Represa de la competició per als gimnastes d’artística femenina i masculina del Club Natació Granollers. Serà al Campionat d’Espanya que tindrà lloc a Valladolid del 4 al 8 de desembre, en la primera competició de l’era covid i la darrera de la temporada esportiva 2020 (la gimnàstica es regeix per anys naturals).

El primer torn serà per a la competició femenina on, del 4 al 6 de desembre, un total de 6 gimnastes del CNG afrontaran aquest campionat estatal. En categoria de Base, entrenades per Anna Parera, hi prendran part Mariona Masjuan (B5) i Rut Soler (B6), en el que serà el seu primer Campionat d’Espanya. En la competició de Nivells, dirigides per Elisabet Valle, hi participaran a la categoria N9 Joana Serrate, Ona Perxachs i Carlota Garcia; mentre que al màxim nivell N10, el CNG estarà representat per Marina Esteban. Si bé per a les gimnastes de Base l’objectiu és sumar experiència, per a les de Nivell, és finalitzar una temporada molt difícil, participant en les màximes categories de la competició, amb gran nivell i al costat de gimnastes que formen part de les seleccions espanyola júnior i sènior.
 
L’artística masculina competirà del 7 al 8 de desembre, amb una representació de 3 gimnastes granollerins, que buscaran posicions de pòdium per acabar aquesta complexa i difícil temporada esportiva. De la mà de Limin Jia, Gabriel Samper buscarà estar entre els millors de la categoria B5, així com també ho farà el seu germà Abel Samper a la B6. Per la seva banda, Eduard Serrano lluitarà pel títol al N2.

Edicions locals