El Fraikin topa amb la defensa del Logronyo (30-25)

Cinquena derrota del BMG, que divendres rep el Bidasoa Irun

Esports

El Fraikin topa amb la defensa del Logronyo (30-25)
El Fraikin topa amb la defensa del Logronyo (30-25) | La Rioja Logronyo

Cinquena derrota del Fraikin BM Granollerrs, que va perdre dimarts a la pista del BM Logronyo per 30 a 25. El conjunt d'Antonio Rama va topar amb la defensa local, que va ser un mur durant tot el partit. 

L'equip de Logronyo va aconseguir posar el duel del seu costat a partitr del quart d'hora, amb una millor defensa i les aturades de Rangel, que va fer nou abans del descans. El BMG va marxar al vestidor amb l'electrònic en contra, 15 a 11, tot i que a la represa, mitjançant la bona feina d'Antonio García, va arribar a escurçar la diferència fins als tres gols, amb el 26 a 23, ja al tram final. Finalment, el BMG no va poder capgirar l'electrònic. 

Aquesta és la cinquena derrota del BMG, que ocupa el 10è lloc amb 14 punts, encara amb partits pendents, i divendres rebrà el complicat Bidasoa Irun, segon amb 24 punts. 

30.- Logroño La Rioja (15+15): Rangel Luan (p), Dorado (3), Casado (9,2p), Serradilla (1), Ceretta (5), Bonilauri (2), David Cadarso (1), Sánchez Migallón (2), Balenciaga (1), Moreira (4), Eduardo Cadarso (1), i Hackbarth (1).

25.- Fraikin Granollers (11+14): Pol Sastre (p), Lancina (1), José María Márquez, Alejandro Márquez (3), Esteban Salinas (7), Adriá Martínez, Antonio García (5), Marc Guardia (p), Marc García (1), Pol Valera (4), Gassama (3), Edgar Pérez (1), Armengol, Jan Curri i Mar Ferré.

Edicions locals