El Bàdminton Granollers estrena temporada a la Primera Divisió a Granada

L'equip granollerí manté la plantilla que va quedar tercera el curs passat, tot i que es posa com objectiu la permanència

Esports

El Bàdminton Granollers estrena temporada a la Primera Divisió a Granada
El Bàdminton Granollers estrena temporada a la Primera Divisió a Granada

José Luis Rodríguez Beltrán

El Bàdminton Granollers inicia el cap de setmana a Granada una nova temporada a la Primera Divisió estatal amb l'objectiu de la permanència. Tot i que el curs passat l'equip granollerí va fregar l'ascens -va quedar al tercer lloc- enguany la premissa segueix sent assegurar la categoria. 

Per assolir la salvació, l'equip vallesà manté el gruix de la plantilla amb sis nois i cinc noies. D'entre les destacades, hi ha les germanes Blanca i Lara Lucas; i entre els jugadors, Dani Garcia -que fa uns dies es va proclamar campió estatal veterà- i en Marc Gallardo. "L'objectiu està clar que és la permanència, tot i que no descartem lluitar per estar el més amunt possible", diu Marc Gallardo, que és un dels jugadors amb més experiència de l'equip, que confia "poder seguir donant entrada als joves del planter granollerí". 

Per aquesta primera jornada, que consta de tres partits a Granada, el Bàdminton Granollers haurà de superar dos equips aspirants a l'ascens, el Bádminton Paracuellos, dissabte al matí, i l'Oviedo B, diumenge. També jugaran contra el Club Bádminton Soria, dissabte a la tarda. "Contra Paracuellos i Oviedo B seran dos partits molt complicats, però anirem a guanyar. Contra el Soria, a priori és més assequible, però en aquesta temporada, mai se sap", remarca Gallardo, que tot i les dificultats per la Covid-19, ja fa setmanes que encadenen unes quantes setmanes seguides entrenant. 

Per aquesta jornada, el Bàdminton Granollers té la baixa per lesió de Blanca Lucas i comptarà amb la jove, Berta Gascón. 

Edicions locals