El Bàdminton Granollers s'estrena amb una victòria i dues derrotes

L'equip granollerí venç el Soria, amb un clar 5 a 2

Esports

El Bàdminton Granollers s'estrena amb una victòria i dues derrotes
El Bàdminton Granollers s'estrena amb una victòria i dues derrotes

El Bàdminton Granollers va sumar una victòria i dues derrotes a la primera jornada de la Primera Divisió, que va tenir lloc fa una setmana a Granada. L'equip granollerí va guanyar còmodament el Soria, per 5 a 2, però va perdre contra dos dels aspirants al títol estatal, el Paracuellos (3-4) i l'Oviedo B (6-1). 

El primer partit del cap de setmana va ser contra el Paracuellos i el Granollers va haver d'adaptar l'alineació dels enfrontaments per haver-se vist afectat el viatge de tres dels seus membres, pel temporal de pluja de la setmana passada. El vol de l'avió es va endarrerir i l'equip ha haver de refer l'alineació. "Tot i els problemes per arribar, vam jugar un bon partit i van ser uns enfrontaments molt ajustats, que podrien haver guanyat", admet un dels jugadors, Marc Gallardo, que va ser un dels afectats, juntament amb Lara Lucas i Berta Gascón. 

El segon partit contra el Soria va ser més plàcid i ràpidament el Granollers es va marcar un 4 a 0, que finalment va acabar sent un 5 a 2, amb un ple en els tres partits de dobles. L'últim duel va ser contra l'Oviedo B, un dels clubs més potents, que va imposar-se per 6 a 1. Tan sols va sumar el punt de l'honor la parella formada per Lara Lucas i Marta González, que posava l'1 a 1. Tot i que després, els asturians van guanyar la resta de partides. "Vam guanyar el partit que crèiem que podíem guanyar, contra el Sòria; mentre que els altres dos, eren molt complicats, i podia anar del nostre cantó o el del rival, com finalment ha estat", valora Gallardo, satisfet amb la feina de l'equip. 

El Granollers ocupa el 10è lloc amb tres punts i la pròxima jornada serà el 30 i 31 de gener a Tenerife. Tot i que, segons informa el club granollerí, els clubs han demanat un canvi de dates, o de seu, per l'alt cost del desplaçament fins a les Illes Canàries a finals del mes de gener. 

Edicions locals