Les noies de natació del CNG assoleixen el desè lloc a la Copa d'Espanya de clubs

El masculí acabaal tretzè lloc i el club no es pot mantenir a la Segona Divisió

Esports

Les noies de natació del CNG assoleixen el desè lloc a la Copa d'Espanya de clubs
Les noies de natació del CNG assoleixen el desè lloc a la Copa d'Espanya de clubs | CNG

L'equip de natació del CN Granollers no va poder mantenir la Segona Divisió de la Copa d’Espanya de Clubs Absoluta, que es va disputar el cap de setmana a Castelló. La categoria se li va resistir a ambdós equips, masculí i femení, que per primera vegada a la història nedaven en la mateixa categoria.

L’equip femení, que venia de disputar la temporada passada la Primera Divisió, es va classificar en una meritòria 10a posició. No va ser suficient per assegurar la permanència. Els nois, per la seva banda, que van aconseguir el passi a la competició per classificació virtual (rànquing estatal), van fer el 13è lloc de la Segona Divisió, insuficient per a seguir a la categoria. 

Els entrenadors de l’equip absolut, Joan Serra i Miguel Gil, estan satisfets amb l’actuació dels nedadors i nedadores, així com dels resultats obtinguts, en un any marcat per la pandèmia i que per a molts dels membres de l’equip femení i masculí va ser la primera competició dels darrers 9 mesos. “Des del club hem hagut de fer un gran esforç per poder participar en la Copa i per això ens sentim agraïts i privilegiats, ja que és una competició que uneix al grup i promou l’orgull de pertànyer al club”, valora el cos tècnic que afegeix: “sortim amb molt bones sensacions i encarem el segon període de la temporada amb la il·lusió de seguir progressant”.

Edicions locals