Michael Caicedo, del CBG al Barça de Jasikevicius

L'esportista va jugar en l'edat d'infantil amb el CB Granollers, a les ordres de Josep Miquel Bossacoma

Esports

Michael Caicedo, del CBG al Barça de Jasikevicius
Michael Caicedo, del CBG al Barça de Jasikevicius | CB Granollers

José Luis Rodríguez Beltrán

Michael Caicedo és una de les joves promeses del Barça de Jasikevicius, que el cap de setmana va debutar a l'ACB contra el Manresa amb tan sols 17 anys. El júnior, de gairebé dos metres d'alçada, va jugar els tres últims minuts del partit, quan ja estava del tot decidit pel cantó blaugrana, però el canvi va servir per veure l'exjugador de la base del CB Granollers i el CB la Roca.

Caicedo, tot i ser nascut a les Balears, té un passat vallesà amb anys de formació entre la Roca i el Granollers. Concretament, a l'entitat granollerina va estar la temporada 2016-2017 en categoria infantil. "Pol i Óscar Cervantes em van parlar d'un jove jugador que destacava a la Roca i vam decidir portar-lo a Granollers. La seva millora va ser molt ràpida, des de l'inici fins al final de temporada", admet el tècnic d'aleshores, Josep Miquel Bossacoma, que enguany dirigeix el sènior B femení. "Sabíem que ens duraria poc al club, perquè la seva evolució va ser brutal, però no haguéssim pensat que només el podríem gaudir una temporada", recorda.

El CBG infantil va classificar-se en la màxima categoria catalana i, per un partit, no va entrar en fases. Un dels jugadors que més va destacar va ser Caicedo "perquè jugava més d'interior, per la seva alçada, ja feia gairebé 1,90 metres, però era molt àgil i atlètic", admet Bossacoma, que afegeix: "a Granollers va aprendre moltes coses del joc col·lectiu".

Edicions locals