El waterpolo CNG es manté al segon lloc amb la victòria contra l'Hélios (13-16)

Els granollerins inicien la segona volta de la Primera Divisió estatal

Esports

Un dels moments del duel a Saragossa
Un dels moments del duel a Saragossa | CNG

El Club Natació Granollers de waterpolo ha començat la segona volta de la Primera Divisió amb una victòria contra el CN Hélios, de Saragossa (13-16). Els granollerins van aconseguir una valuosa victòria en el primer xoc d’aquesta temporada amb l’equip aragonès, ja que s’està pendent de nova data per disputar el partit ajornat de la primera volta. 

El CNG, que es va desmarcar al primer quart, va perdre el domini abans del descans a causa de falta de concentració en el joc defensiu. Aquesta situació va portar l’Hélios a empatar el matx a 9 gols. A la represa, els visitants van tornar a agafar el timó i amb encert a l’atac, tant en les superioritats com en igualtat, i amb una defensa ben armada, es van poder endur aquesta victòria ben treballada.

La victòria manté el Granollers a la part alta de la classificació, provisionalment a la segona posició, amb 13 punts i  un partit més que el líder, el CN Rubí, amb 18 punts, i la UE Horta, tercer amb 12 punts. A aquest grup capdavanter, el segueixen el Colegio Brans amb 8 punts i l’Hélios amb 6 punts, ambdós amb 7 partits disputats com el CNG.

El pròxim duel del CNG no serà fins al pròxim 6 de febrer contra l'AR Concepción Ciudad lineal, que ocupa el 6è lloc amb 6 punts, però només amb 4 partits disputats. Al partit de la primera volta, els granollerins van imposar-se contra els madrilenys per la mínima.

Edicions locals