El Fraikin torna als entrenaments amb la mirada posada contra el Benidorm

Antonio García Robledo és escollit millor lateral esquerra de la primera volta: 'treballo cada dia per ajudar a l'equip'

Esports

Un entrenament a principis de la temporada 2020-2021
Un entrenament a principis de la temporada 2020-2021 | BM Granollers

El Fraikin Granollers ha tornat als entrenaments després de superar un nou confinament les darreres setmanes. Des d'aquest diumenge la plantilla d'Antonio Rama s'estrena amb la mirada posada en la represa de la lliga d'Asobal la pròxima setmana. De fet, el primer duel dels granollerins del 2021 serà l'inici de la segona volta contra el Benidorm, que tindrà lloc el pròxim dimarts al Palau d'Esports. 

L'equip granollerí va imposar-se a la primera volta per un ajustat 32 a 33, amb un gran Antonio García Robledo, que va ser el màxim anotador amb vuit gols, que a més, ha estat escollit recentment com el millor lateral esquerra de la primera volta segons una enquesta de la Liga Sports TV. "Treballo cada dia per ajudar a l'equip i estic molt content de la trajectòria de l'equip durant la primera volta i el que pugui haver ajudat. Cal treballar per fer una segona volta igual o millor", diu el lateral, que ha rebut el 44,6% dels vots i ha guanyat en l'enquesta a Leandro Semedo, de l'Ademar (31%), i Ponciano del Ciudad Encantada (24,4%).

Antonio García admet que la plantilla ja tenia ganes d'entrenar a pista. "Vam entrenar deu dies després del Nadal i després ens vam haver de confinar. Tot i que no he estat parat del tot a casa aquests dies, però tenia moltes ganes d'agafar ja la pilota i moure'm per la pista. Em sento un privilegiat perquè quan veus que l'esport està tenint tantes aturades i restriccions i nosaltres, com a professionals, podem jugar... això em motiva per entrenar millor per tota la gent que ens segueix", explica el llagostenc. 

El Fraikin ocupa el 6è lloc amb 21 punts i encara suma un partit pendent de la primera volta contra el Puerto Sagunto; mentre que el Benidorm és 10è amb 17 punts.

Edicions locals