En Comú Podem: 'L’enemic no és qui ho passa pitjor que nosaltres, sinó les elits econòmiques i de poder'

La número 3 de la llista de Jéssica Albiach presenta a Bellavista En Comú Podem com l'antídot necessari a l'extrema dreta

Política

En Comú Podem: 'L’enemic no és aquell qui ho passa pitjor que nosaltres, sinó les elits econòmiques i de poder'
En Comú Podem: 'L’enemic no és aquell qui ho passa pitjor que nosaltres, sinó les elits econòmiques i de poder'

“Volem recuperar una llei de barris verda que garanteixi un habitatge digne per a tothom i un urbanisme al servei de la ciutadania, amb espais per a viure i conviure”. Així explicava el granollerí Marc Collado la proposta d’En Comú Podem (ECP) en relació amb els barris i el reconeixement dels drets de ciutadania.

Collado, coordinador nacional de Joves d’Esquerra Verda i número 42 de la llista, explicava que “calen barris i ciutats on la diversitat sigui un valor”, i en aquest sentit recordava que hi ha persones vulnerables que “mereixen protecció”, sobretot persones migrades i joves migrants sols que queden exclosos per la falta de suport i de reconeixement dels seus drets. “Cal derogar la llei d’estrangeria per evitar que aquestes persones caiguin en l’exclusió social”, insistia Collado.

Un vot contra l’extrema dreta

En l’acte, al barri Bellavista de les Franqueses, també hi ha participat Jéssica González, coordinadora de projectes al Centre d'Estudis Africans i Interculturals i número 3 d’En Comú Podem per a les eleccions de diumenge.

La candidata ha defensat els barris populars com el de Bellavista, “orgullosament obrer i divers”, i ha carregat contra els partits d’extrema dreta que volen fer forat en aquests entorns. “Les classes populars tenen a veure amb la gent comuna, amb defensar els serveis públics”, insistia González, qui apuntava que “cal defensar-se de l’extrema dreta i combatre tot allò que atempta contra la diversitat”.

“L’enemic no és aquell qui ho passa pitjor que nosaltres, sinó les elits econòmiques i de poder”, deia González, qui afegia que “les institucions no han de ser d’aquesta gent, sinó del poble”. Per tot plegat, afirmava, “cap vot de l’esquerra no s’ha de quedar a casa; un vot a En Comú Podem és un vot contra l’extrema dreta”.

"Els canvis que el Vallès Oriental mereix"

Diversos regidors i regidores de Podem al Vallès Oriental, juntament amb candidats d'ECP al Parlament, oferiran aquest dijous (17 h) l'acte Els canvis que el Vallès Oriental mereix, experiència municipalista, i que serà retransmès en directe des de les xarxes socials de Podem per a tot Catalunya. En l'acte intervindran Lucas Ferro, candidat d'ECP al Parlament; Núria Muñoz, regidora de Podem a Mollet de Vallès; Alberto Bastida, regidor a Sant Fost; Mari Maqueda, regidora a Canovelles; i Kike Fuentes, regidor a Cardedeu. L'encarregada de presentar i moderar l'acte serà Patrícia Segura (Podem Granollers).

Edicions locals