Les infantils del CNG es classifiquen per a l'estatal de natació artística

La fase prèvia va tenir lloc a les instal·lacions del club granollerí

Esports

Les infantils del CNG es classifiquen per a l'estatal de natació artística
Les infantils del CNG es classifiquen per a l'estatal de natació artística | CNG

Els conjunts infantils A i B de natació artística del CN Granollers han obtingut el passi per a participar en els Campionats d’Espanya de la categoria, després de superar satisfactòriament les proves de nivell. La fase classificatòria va tenir lloc en una doble jornada a les instal·lacions del club granollerí, el 6 i el 14 de febrer. 

Amb la darrera prova, la de figures celebrada diumenge, es va posar punt final a unes jornades tècniques, organitzades de manera impecable pel CNG, amb totes les mesures anticovid i protocols establerts per la federació espanyola i autoritats sanitàries. Una sessió, aquesta darrera, que es va desenvolupar a la piscina exterior climatitzada de 50 metres, amb la participació d’una norantena de nedadores infantils, procedents de diferents clubs de Catalunya.

La jornada anterior, la del 6 de febrer, les nedadores es van sotmetre a les proves de natació i habilitats en sec i aigua, també al CNG. Superades ambdues sessions tècniques, n’han sortit les valoracions finals dels jutges, que han expedit el passi a les granollerines per a les competicions estatals, la primera prevista pels dies 13 i 14 de març, en un campionat on CNG, CN Sabadell i CN Kallipolis uniran esforços per organitzar el Campionat d’Espanya d’hivern infantil i aleví, on es disputaran figures i rutines combinades a la piscina municipal de Lloret de Mar.

Edicions locals