Josep Lluis Yeste presenta un recurs al sobreseïment provisional per la denúncia contra Escandell i el CNG

El granollerí explica que "la fiscalia vol més proves i el cas està obert"

Esports

L'excandidat a la presidència del CN Granollers, Josep Lluís Yeste, ha presentat un recurs al sobreseïment provisional dictat pel jutjat d'instrucció número 3 de Granollers per la denúncia contra Eduard Escandell, Joan Guitet i el CNG per un presumpte delicte per falsedat documental respecte unes actes del club a les eleccions del 2017. Escandell va guanyar les eleccions al CNG amb un marge ampli amb 959 vots, pels 281 del fins aleshores  president, Josep Maria Mas, i els 139, de la candidatura de Yeste. 

El recurs presentat de Yeste considera presumptament fins a tres raonaments pels "indicis racionals de criminalitat i d'haver-se comès un delicte de falsedat respecte a  les suposades actes amb data del 21 de juny  del 2017 i  28 de juny del 2017". Segons ha explicat Yeste, "la fiscalia vol més proves i, per tant, el cas està obert. El sobreseïment va ser provisional i creiem que poden existir més proves sobre el presumpte cas de falsedat documental respecte les actes". 

D'altra banda, Josep Lluís Yeste ha informat que el Club Natació Granollers li ha comunicat que ha estat expulsat com a soci de l'entitat després de resoldre el jutge únic un informe intern sobre uns comentaris a les xarxes socials del mateix Yeste, entre el 25 de març i el 17 d'abril del 2020. "Tinc 40 dies per presentar un recurs, que  ja està en mans dels meus advocats", explica el granollerí, de 58 anys i que comenta que s'havia fet soci del CN Granollers el 1991. 

Edicions locals