Doblet estatal infantil i aleví de la natació artística del CNG

El Campionat d'Espanya va tenir lloc del 13 al 15 de març a Lloret de Mar i el club granollerí va ser un dels organitzadors

Esports

Doblet estatal infantil i aleví de la natació artística del CNG
Doblet estatal infantil i aleví de la natació artística del CNG | CNG

La natació artística del CN Granollers ha guanyat el Campionat d'Espanya infantil i aleví, que va tenir lloc del 13 al 15 de març a Lloret de Mar. El club granollerí va participar amb una àmplia delegació de nedadores i com a membre organitzador de l'estatal a la localitat gironina. 

Les infantils del CNG A van impressionar amb el seu combo que les va portar al primer esglaó del podi amb un total de 81.1000 punts, seguit del CN Kallipolis amb 78.6668 punts i el CN Sabadell amb 75.4332. L’equip B va estar a les portes de fer podi, quedant en 5a posició a només 4 dècimes de la medalla de bronze. Amb una participació de 26 combos, el CNG va aconseguir destacar amb les seves rutines, mentre que en la modalitat de figures, amb un total de 314 participants, Carla Roiz es va fer amb un bronze de la classificació del 2008. Uns resultats amb els que el CNG ha aconseguit endur-se el trofeu al millor club de la competició i, per tant, el títol de campió d’Espanya Infantil.
 
Títol estatal per al CNG també en categoria aleví, aixecant el trofeu al millor club d’Espanya, després d’un excel·lent paper de les nedadores granollerines en competició. Als combos, amb una participació de 16 rutines, l’equip A del CNG va guanyar la plata amb 67.5000 punts, per sota del CN Kallipolis amb 67.8332 punts i per davant del CNS Fabionelli amb 66.4668 punts. El CNG també va presentar un equip B, l’únic en competició, fent una meritòria 10a posició. I en figures, de 225 participants, Abril Navarro va guanyar una plata i Irene Carrillo un bronze, ambdues en la classificació del 2011. A més, Clàudia Solé ha tingut el privilegi d’arrencar la competició de figures alevins com a preswimmer.
 
Han estat uns dies en què el CNG també ha destacat per la seva capacitat com a organitzadors d’una competició que ha comptat amb el suport del CN Lloret, i la col·laboració del CN Sabadell i CN Kallipolis com a coorganitzadors del Campionat d’Espanya que ha suposat la represa de la competició presencial i que s’ha desenvolupat amb gran èxit i amb total garantia de seguretat i higiene del moment.

 

Edicions locals