Triplet de victòries del Bàdminton Granollers al Palau d'Esports

La capital vallesana acull una jornada amb els 16 equips de la Primera Divisió estatal

Esports

Bàdminton Granollers
Bàdminton Granollers | Toni Torrillas

El Bàdminton Granollers surt reforçat de la segona jornada de la Primera Divisió estatal amb un triplet de victòries. L'equip granollerí va guanyar els tres partits que va disputar el cap de setmana al Palau d'Esports, que va reunir els 16 equips de la segona màxima categoria estatal. 

La primera jornada va tenir lloc a finals del 2020 a Granada i el Granollers va tornar amb un balanç de dues derrotes i una victòria. Els bons resultats a terres vallesanes permet als granollerins pujar fins al 7è lloc amb 12 punts i està a tres punts del líder, l'Oviedo B. El Granollers va iniciar dissabte la jornada amb una victòria ajustada contra el complicat As Neves, per 3 a 4. El triomf va omplir de confiança l'equip granollerí per guanyar el segon partit de dissabte amb força claredat contra el Palma, per 7 a 0, i diumenge va fer el mateix contra l'Ohada Flick, per 6 a 1. 

La competició estava suspesa per l'afectació de la Covid-19 fins aquest cap de setmana a Granollers. El pròxim mes d'abril, la federació espanyola preveu la disputa de les tres últimes jornades. La tercera tindrà lloc el 3 i 4 d'abril. 

Edicions locals