'Granollers podria acollir un torneig internacional de bàdminton'

El granollerí Rafael Lucas renova com a president de la Federació Catalana de Bàdminton

Esports

El granollerí Rafael Lucas renova com a president de la Federació Catalana de Bàdminton
El granollerí Rafael Lucas renova com a president de la Federació Catalana de Bàdminton | Toni Torrillas

José Luis Rodríguez Beltrán

El granollerí Rafael Lucas, de 59 anys, ha renovat com a president de la Federació Catalana de Bàdminton. El fundador de l'Associació Granollers Esportiva renova la confiança de l'ens federatiu després de ser l'única candidatura que s'hi va presentar. Lucas porta tota la seva vida vinculada a la federació catalana i des del 2012 és el màxim responsable.  

Des del 2018 al 2020 va ser un dels responsables del Barcelona Spain Màster de la Mar Bella amb 150.000 dòlars en premis en metàl·lic, que assegura que Granollers està preparada per acollir una gran cita internacional de bàdminton. "A Granollers estem preparats per fer un torneig internacional de primer ordre perquè tenim les instal·lacions, el personal del Barcelona Spain Màster majoritàriament era de la ciutat... l'únic problema és el tema econòmic", assegura Lucas.

El president granollerí admet que la intenció de l'ens federatiu és continuar creixent en el nombre de fitxes federades i potenciar la millora en la formació amb el projecte del CAR de Sant Cugat. "Estem en una etapa de creixement en nombre d'esportistes, però tenim un problema per crear nous clubs. Falta gent que es vulgui involucrar als clubs, que en definitiva, aquests són els que promocionen l'esport", admet Rafael Lucas.  

Edicions locals