El waterpolo CNG masculí amb la permanència en joc

L'equip granollerí necessita puntuar a la piscina madrilenya del Brains

Esports

| CNG

El waterpolo masculí del CN Granollers es juga la permanència en l'última jornada de la Primera Divisió estatal. L'equip granollerí va perdre de manera inesperada el duel de la jornada passada contra el Premià (10-11), que ha provocat als granollerins no haver fet els deures per obtenir la salvació. 

La sobtada derrota dels granollerins a casa, davant del Premià, en el partit disputat dissabte passat, va deixar l’equip tocat. Dominant el marcador fins a la meitat de la tercera part amb un avantatge còmode, el rival va saber capgirar el partit, revertir els 4 gols de diferència, i guanyar per la mínima a l’equip local. El CNG no va saber reaccionar davant la resposta dels visitants, perdent tres valuosos punts que els hagués permès mantenir matemàticament la categoria.

El CNG ocupa el 6è lloc en un triple empat amb el 5è, el Brains, i el penúltim, l'Helios, que ocupa la plaça de promoció de permanència que pretén evitar el club granollerí. Per fer-ho, en l'última jornada el Granollers visitarà un rival directe, el madrileny Brains. Pel que fa al tercer equip implicat en el descens, l'Helios, visitarà el Premià, que ja no s'hi juga res. El Granollers necessita guanyar, tot i que un empat podria servir si l'Helios no suma al Maresme perquè el gol average entre els dos equips és favorable als aragonesos.

Edicions locals