El públic tornarà al Palau d'Esports amb un aforament màxim de 1.000 pesones

El primer partit amb aficionats serà divendres al duel del Fraikin contra el Frigoríficos Morrazo

Esports

| BMG

El Palau d’Esports de Granollers obrirà les portes als aficionats per al partit que aquest divendres enfrontarà al Fraikin Granollers i el Frigoríficos Morrazo, a les 20 h. Per tal de complir amb els protocols de seguretat i d'aforament, caldrà reservar la localitat o comprar les entrades a l’Oficina del club. Si no es fa amb antelació, el dia de partit també es podrà comprar a les taquilles del Palau. 

"L’aforament màxim que se’ns permet és de 1000 persones. Per tant, quan s’arribi a aquesta xifra d’assistents ja no es permetrà l’entrada de més persones al Palau d’Esports", informa en una nota el BM Granolllers, que afegeix: "cada soci tindrà dret, a part de l’entrada que li correspon com a soci, a una entrada gratuïta addicional". A més, el club recoma sol·licitar les entrades anticipadament a l’oficina per evitar cues i aglomeracions; i la data límit per sol·licitar entrades és el divendres 26 a les 13 h.

El dia de partit i per accedir a la instal·lació, caldrà mostrar l'entrada, seguir sempre les indicacions del personal del club i complir amb les normes sanitàries: ús obligatori de la mascareta en tot moment, higiene de mans, control de temperatura al punt d'accés i distància de seguretat dins del Palau (només es podran ocupar els seients habilitats per a l’ocasió i es destinaran per zones). 

Edicions locals