El waterpolo masculí CNG perd contra el CN Montjuïc (5-12)

L'equip granollerí disputa els quarts de final de la Copa Catalunya

Esports

| CNG

La represa de la Copa Catalunya, coincidint amb la finalització de la fase de grups de Primera Divisió Estatal, ha permès a l’equip absolut del waterpolo masculí del Club Natació Granollers prendre’s el partit d’ahir dimecres contra el CN Montjuïc (5-12) com a una jornada per a seguir fent rodar l’equip, així com per testar el planter. Per aquest motiu, tot i la derrota en aquest matx de la represa, el tècnic Tomas Bruder se sent satisfet del partit realitzat per part de tots els jugadors, especialment dels juvenils que van entrar en dinàmica del primer equip.

Ja a priori, es tractava d’un partit complicat. I és que en aquest primer matx de quarts de finals per a les posicions del 9 al 16, el CNG s’enfrontava al CN Montjuïc que, militant al Grup B de la Primera Divisió Estatal, ha finalitzat la fase de grups en segon lloc, fent una gran competició durant tota la campanya. El CNG, tot i així, va plantar cara en tot moment el seu rival, i el planter tampoc es va acovardir a l’hora d’entrar en joc i disputar amb dignitat un matx que finalment va acabar amb un marcador de 5 a 12.

Ara s’espera trobar dia per a disputar el partit de tornada d’un grup de Copa on milita el CNG que està integrat per l’equip del Divisió d’Honor CN Sant Feliu; els de Primera Divisió del grup A on militava el CNG, UE Horta, CN Premià i CN Rubí; i els del grup B de Primera Divisió, CN Poble Nou, CN Molins de Rei i CN Montjuïc.

CN Granollers 5 – CN Montjuïc 12
Parcials: 0-3, 2-3, 1-3, 2-3
Gols: Pol Oliveros (2), Gerard Troyano (1), Daniel López (1), i David Fernández (1)

 

Edicions locals