Riureteràpia per afrontar el partit més important de la temporada

El CBG necessita guanyar dissabte a la pista de l'Almozara per salvar la categoria de la Lliga d'EBA

Esports

Un dels moments de la sessió de dilluns.
Un dels moments de la sessió de dilluns. | Toni Fontcuberta

José Luis Rodríguez Beltrán

El CB Granollers 1-Pisos.com afrontarà dissabte un partit a caixa o faixa. Guanyar contra l'Almozara suposaria la salvació de la categoria de la Lliga d'EBA a la penúltima jornada de la fase regular; en canvi, perdre a Saragossa, seria la condemna de l'equip de Ricard Ventura per tornar a la Copa Catalunya. Davant una setmana transcendental, l'equip granollerí vol riure per trepitjar la pista aragonesa amb la màxima confiança. 

L'equip granollerí va rebre dilluns una sessió de riureteràpia, que va impartir Toni Fontcuberta, creador del Risobàsquet. "És un partit que ens ho juguem tot i serà molt important la gestió de les emocions. Haurem de jugar amb aquell mixt de cap i cor", admet el tècnic granollerí Ricard Ventura, que sap de la importància de la cohesió dels equips amb la gestió dels grups: "són dinàmiques de grups, de lideratge, resiliència, gestió d'egos i fer, sobretot, pinya, per travessar moments dolents".

El CBG necessita guanyar per salvar-se perquè ocupa el penúltim lloc amb dues victòries, empatat amb l'Almozara, que és cuer. Al partit de la primera volta, el Granollers va guanyar al seu pavelló (60-56) i ara voldria un resultat similar. "Qui guanyi, se salva. Ens sentim il·lusionats amb aquest partit, tot i que sabem que juguem fora de casa. Tot i això, si algú em diu a l'inici de la temporada que arribaríem a la penúltima jornada depenent de nosaltres per salvar-nos, hagués signat", sentencia Ventura, que confia en la victòria amb una plantilla preparada per lluitar per la tercera victòria de la temporada. 

Edicions locals