Dos socis del CN Granollers demanen un vot de censura

Toni Gili i Gustavo Brun volen tirar endavant amb la moció "per la caòtica i nefasta gestió econòmica"

Esports

D'esquerra a dreta: Gustavo Brun i Toni Gili.
D'esquerra a dreta: Gustavo Brun i Toni Gili. | Toni Gili

Toni Gili i Gustavo Brun, socis del CN Granollers, van sol·licitar dijous passat un vot de censura en contra de la directiva i el president de l'entitat granollerina, Eduard Escandell, que l'actual mandat acaba el 2023. Segons han informat els impulsors de la moció, la proposta es vol tirar endavant "per la caòtica i nefasta gestió econòmica amb l'endeutament de l'entitat" i per "la crisi institucional", segons indiquen, "s'ha vist agreujada per les preses de decisions que no han sigut ni consensuades, ni raonades, ni justificades envers la massa social en època de pandèmia". 

Toni Gili, segons ha admès al SomGranollers, està preocupat per la gestió econòmica i el manteniment de les instal·lacions. "La gent està molt descontenta amb la directiva perquè per exemple, la piscina interior està tancada des de fa mesos, i volem que l'auditoria es pengi a la pàgina web per veure els comptes", diu Gili, que està a l'espera que el club granollerí accepti el vot de censura per iniciar la recollida de signatures per presentar formalment una moció de censura contra Eduard Escandell. 

Un cop el vot de censura s'accepti pel CNG, els impulsors de la moció haurien d'aconseguir recollir el 15% de les signatures de la massa social. Tot seguit, es convocaria una assemblea general i si dos terços dels socis presents voten a favor, aquesta prosperaria. Aleshores, s'haurien de convocar eleccions. "El vot de censura és un element recollit als estatuts i hem de garantir els drets de la massa social. Llavors, hem de veure com traslladar aquest vot de censura perquè encara estem en estat d'alarma i hem de veure com es pot executar", ha explicat el president del CNG, Eduard Escandell, que per altra banda, afegeix que el sorprèn que la presentin per motius econòmics "perquè han estat informats de tota l'activitat del club durant les assemblees generals ordinàries i extraordinàries". 

Edicions locals