Gran Centre renova la targeta client amb més prestacions i avantatges

Funcionarà com una Visa clàssica; servirà per pagar a tot arreu i, en el cas de Gran Centre, es podrà fraccionar el pagament a tres mesos

Economia

Gran Centre i CaixaBank van signar un acord de col·laboració dimecres
Gran Centre i CaixaBank van signar un acord de col·laboració dimecres

Gran Centre Granollers renovarà la targeta de crèdit i fidelització després de 25 anys amb l'objectiu que clients, associats i empleats de l'associació puguin accedir a molts més avantatges. Ho farà per mitjà d'un acord que es va signar dimecres entre el director d’àrea de negoci de CaixaBank al Vallès Oriental-Granollers, Lluís Lázaro, i la presidenta de l'associació de comerciants, Laura Sabatés.

La novetat principal de la nova targeta serà que es podrà utilitzar en tots els comerços, independentment de si estan associats a l'entitat o no. "Funcionarà com una Visa clàssica; es podrà fer servir a tot arreu, però en el cas dels comerços adherits a Gran Centre els pagaments es podran fraccionar a 1, 2 o 3 mesos, sense interessos", explica Laura Sabatés.

A més, la targeta permetrà continuar gaudint de promocions constants i exclusives per als clients de Gran Centre, així com dels descomptes que oferien fins ara els establiments i serveis associats.

Moneda pròpia i solidària

Malgrat passar a ser global i útil per a qualsevol tipus de compra, la nova targeta mantindrà el logotip de Gran Centre i continuarà suposant la "moneda pròpia i solidària" de l'entitat. "Tot el que genera la targeta reverteix sempre en Granollers", destaca Sabatés, qui afegeix que ara tindrà més prestacions.

"La targeta que teníem fins ara ha quedat obsoleta. Ara la fem evolucionar: incorpora xip i contactless, i es podran fer compres online amb més comoditat". A més, afegeix, "ja no caldrà portar dues targetes a sobre, sinó que amb una n'hi haurà prou per fer pagaments normals i alhora gaudir dels avantatges de Gran Centre".

Aquesta és la primera targeta d'aquestes característiques que es posa en marxa a l'Estat gràcies a l'acord entre una entitat bancària, CaixaBank, i una associació de comerciants.

 

Edicions locals