Ricard Ventura no seguirà com a entrenador del CBG

El club i el tècnic donen per acabat un cicle d'èxit de tres temporades al sènior masculí

Esports

Ricard Ventura no seguirà com a entrenador del CBG
Ricard Ventura no seguirà com a entrenador del CBG | Arxiu

Ricard Ventura no serà l'entrenador del CB Granollers la pròxima temporada a la Copa Catalunya. El tècnic i la direcció esportiva del club han arribat a un acord amistós per posar fi al cicle de tres temporades de Ventura a la banqueta del sènior masculí, tot i que el club li ha ofert continuar dins la base.

La setmana passada Ventura i el club es van reunir per fer un balanç positiu de la temporada, tot i el descens a la Copa Catalunya. Totes dues parts van arribar al convenciment que després d'un cicle de tres temporades el millor era iniciar una etapa nova. "He arribat molt cansat al final de temporada perquè ha estat un curs complicat per la Covid. L'any passat vam aconseguir l'ascens i enguany hem baixat, però ens hem quedat a una sola victòria de la salvació", admet l'exentrenador del CBG Ricard Ventura, que es mostra satisfet del llegat que deixa amb una primera plantilla amb jugadors de la base consolidats: "el repte era donar cabuda a la base i ho hem complert. Tenim jugadors destacats al sènior, formats a la base, com és el cas d'Esteban Félez, entre d'altres, i cal continuar així".

El club ha iniciat els contactes per suplir Ventura al capdavant del sènior masculí amb una clara aposta per mantenir el model dels darrers anys. "Nosaltres no entrarem en una dinàmica de fitxar jugadors per fitxar, volem seguir amb el model dels darrers anys que potencia la base i busquem un perfil d'entrenador amb aquesta condició", diu el president del CB Granollers, Joan Nadal, que no tñe presses per tornar a EBA: "tenim un júnior que milita a Preferent i en pocs anys seran jugadors del sènior. Si no pugem a EBA la pròxima temporada, serà la següent". 

Edicions locals