Col·lectius d'esquerra es mobilitzaran a Granollers pel Primer de Maig

La marxa arrencarà a la plaça Barangé a les 11 h i acabarà a les 12 h a la Porxada amb la lectura del manifest unitari

Economia

La presentació de la mobilització, dimarts a la Porxada
La presentació de la mobilització, dimarts a la Porxada

Com cada Primer de Maig, i per commemorar aquesta diada de lluita de la classe treballadora, Granollers acollirà una mobilització al carrer convocada per diversos col·lectius de l'esquerra anticapitalista del Vallès Oriental, units sota el paraigua de la Comissió 1 de Maig. L'objectiu és denunciar les injustícies en un context en què les classes treballadores, les classes populars, i especialment, les dones, el jovent i els col·lectius de persones migrades són les més afectades per les diverses crisis: política, econòmica, social, pandèmica, etc.

Els actes començaran a les 11 h a la plaça Barangé i acabaran a la Porxada a les 12 h amb lectura del manifest unitari. Pel camí, algunes de les entitats participants explicaran les seves lluites i reivindicacions i denunciaran les injustícies socials. Hi participaran els col·lectius Arran, Assemblea Llibertària, CNT, Comitè de Suport a Lola, Coordinadora Feminista, Podem, CUP, Endavant, PAH, Intersindical, Mollet Feminista, Sindicat de Poble de Vilamajor i UCFR.

"Volem que quedin ben visibilitzades les reivindicacions i lluites actuals, com el dret a l'habitatge, el feminisme, els drets laborals, l'antiracisme, l'atur juvenil, etc.", apunta la comissió organitzadora. "Només la unitat de l'esquerra alternativa serà capaç d'enderrocar aquest sistema basat en l’explotació, la corrupció, el racisme i el masclisme".

Edicions locals