La Unió Empresarial oferirà un nou servei de gestió de subvencions a través d'Inigest

Els associats a la UEI podran rebre informació i assessorament gratuïtament sobre les ajudes disponibles i la seva gestió

Economia

La Unió Empresarial oferirà un nou servei de gestió de subvencions a través d'Inigest
La Unió Empresarial oferirà un nou servei de gestió de subvencions a través d'Inigest

La Unió Empresarial i l'empresa Inigest han signat aquesta setmana un conveni de col·laboració en favor dels associats de la patronal. Aquest acord permetrà augmentar el nombre de serveis que avui dia ofereix la UEI, incloent-hi el de la gestió d'ajuts i de finançament públic a través de l'empresa col·laboradora.

Segons la UEI, en el marc de la situació de la Covid-19 hi ha hagut moltes empreses que no han sabut tramitar les ajudes que ha donat la Generalitat de Catalunya. Tot i que des de la Unió Empresarial s'ha informat de les subvencions disponibles, la dificultat de la gestió en el tràmit de les subvencions ha fet perdre el temps a molts empresaris. Així, l'objectiu de l'acord és precisament aquest: informar els associats de la UEI de les ajudes que té disponibles i resoldre gratuïtament tots els dubtes que tinguin referent a la gestió. 

D’altra banda, Inigest oferirà condicions especials per a les empreses que formin part de la Unió Empresarial i contractin els serveis de l’empresa col·laboradora per a la gestió i realització d'aquest tràmit de sol·licitud de subvencions. D'aquesta manera, destaquen des de la UEI, la patronal es beneficiarà d'aquest acord augmentant el ventall de serveis a oferir als seus associats: representació, assessorament, formació, borsa de treball i visibilitat.

Edicions locals