La contractació formalitzada a l'abril duplica la de l'abril de l'any passat

Granollers va registrar 2.819 contractes el mes passat, mentre que a les Franqueses se'n van formalitzar 722

Economia

La contractació formalitzada a l'abril duplica la registrada l'abril de l'any passat
La contractació formalitzada a l'abril duplica la registrada l'abril de l'any passat

La contractació formalitzada al Vallès Oriental durant el mes d’abril duplica la xifra registrada ara fa un any. Així ho recullen les dades de l’Observatori-Centre d’Estudis del Consell Comarcal, que ha fet públiques les xifres de contractació de l’abril.

En total es van formalitzar a la comarca 10.636 contractes, uns 300 contractes menys que els registrats durant el mes de març, però gairebé el doble que els formalitzats just un any enrere (5.865), en ple confinament per la pandèmia, quan l’activitat estava pràcticament aturada. Pel que fa a la qualitat d’aquesta contractació, els increments es produeixen amb més força en la contractació temporal, que són més del 85% del total de contractes, una dada que arriba fins al 87% en el cas de les dones.

Per municipis, Granollers va registrar durant l’abril 2.819 contractes, mentre que l’abril de l’any passat van ser 1.287. La variació, per tant, és del 119%. A les Franqueses, els contractes formalitzats el mes passat van ser 722, mentre que l’abril de l’any passat havien estat 336. En aquest cas la variació és del 114,9%.

Edicions locals