Borja Lancina anuncia que no seguirà la pròxima temporada al Fraikin Granollers

El tècnic Antonio Rama, i jugadors com Marc García o Antonio García, han lamentat la no continuació de Lancina

Esports

Borja Lancina anuncia que no seguirà la pròxima temporada al Fraikin Granollers
Borja Lancina anuncia que no seguirà la pròxima temporada al Fraikin Granollers | BMG

Borja Lancina, central del Fraikin Granollers, ha anunciat en un missatge a les xarxes socials que no continuarà la pròxima temporada a les files del club vallesà. El jugador de Cardedeu, de 28 anys, ha explicat que ho ha comunicat ara abans de disputar el tram decisiu de la temporada. "No era esperat per la meva part, però hi ha circumstàncies que no es poden controlar perquè simplement no estan al nostre abast", diu al comunicat.   

El jugador va tornar al Fraikin Granollers la temporada 2018-2019, on anteriorment havia estat nou temporades. El central s'ha posicionat molt compromès amb l'objectiu europeu de l'equip i per això ha manifestat que "ara toca tenir la ment clara per afrontar els últims sis partits i aconseguir l'objectiu que l'equip es mereix". Tanmateix, Lancina ha dit que no sap quin serà el seu futur, però que té clar que continuarà "amb humilitat i treball". 

Les reaccions de companys de la plantilla i fins i tot del tècnic, Antonio Rama, no s'han fet esperar a les xarxes socials. El tècnic granollerí li ha dedicat paraules de la seva implicació amb l'equip, com ara "professional, humil, treballador, implicat, company, honest i un exemple a seguir per qualsevol que vulgui triomfar en aquest esport". Tanmateix, els capitans de l'equip li han titllat com a "capità sense bracelet", Marc García; o "has deixat un forat molt gran a l'equip", deia Antonio García.  

Edicions locals