Lara Lucas, doble campiona de Catalunya absoluta de bàdminton

La jugadora de l'AGE guanya en la categoria individual i el dobles amb Blanca Lucas

Esports

Lara Lucas, al primer lloc, i Marta González, al segon
Lara Lucas, al primer lloc, i Marta González, al segon | Federació Catalana de Bàdminton

Lara Lucas, de l'Associació Granollers Esportiva, va ser la principal figura femenina del Campionat de Catalunya de bàdminton amb una doble medalla d'or. La jugadora va imposar el seu joc en la categoria individual i en dobles per celebrar un doble títol català diumenge al Pavelló del Congost, de Granollers, que va reunir a la capital vallesana els millors jugadors de bàdminton catalans. 

Lara Lucas, que feia poques setmanes havia celebrat també el bronze de la Primera Divisió per equips amb l'AGE, va dominar el campionat català amb un ple de victòries. En individual va imposar-se a la cap de sèrie, Marta González, també de l'AGE, amb un 18 a 21 i un 15 a 21. Pel que fa en dobles, va guanyar fent parella amb la seva germana, Blanca Lucas, i van imposar-se a la final contra la parella formada per Laia Sánchez i Cristina Roig (21-12 i 21-9). 

L'AGE també va guanyar el dobles mixt amb la parella formada per Marc Gallardo i Marta González; i en sub-15 Sílvia Muñoz, va imposar-se en la categoria individual i en dobles amb la també granollerina Noelia López. A més, en la categoria individual masculina Carlos Olivar va quedar segons en perdre la final contra el dominador en homes, Arnau Duran, de la Garriga (21-19 i 21-18), que també va guanyar en dobles amb el seu germà, Guillem Duran.

Edicions locals