Esmorzars, vermuts i àpats especials en 19 restaurants per l'Ascensió

Els participants en les Jornades del Gremi d'Hostaleria podran omplir una butlleta per participar en un sorteig de premis de proximitat

Economia

Esmorzars, vermuts i àpats especials en 19 restaurants per l'Ascensió
Esmorzars, vermuts i àpats especials en 19 restaurants per l'Ascensió

Un total de 19 restaurants participaran entre divendres i diumenge en les primeres Jornades Gastronòmiques de l'Ascensió, l'activitat alternativa a la ja tradicional Mostra Gastronòmica que organitza cada any el Gremi d'Hostaleria del Vallès Oriental.

En aquesta ocasió, alguns dels bars i restaurants de la ciutat adherits al gremi oferiran plats i promocions especials durant aquests dies, i alhora faran reviure la història de la Fira i Festes de l'Ascensió amb una selecció de fotografies antigues de la fira. Concretament, els bars i restaurants participants podran oferir esmorzars de forquilla, un vermut especial o bé l'anomenat dinar de l'Ascensió, elaborats amb productes de proximitat i posant en valor els productes de km 0.

Els establiments participants seran El Cenacolo (Josep Umbert, 109); La Vermuteca (pl. Perpinyà, 2); El Celler del Jabugo (pl. Maluquer, 20); Celler del Ferrer (Joan Prim, 177); La Gamba (Santa Elisabet, 6); El Mirallet (pl. Porxada, 39); El Cisne (Anselm Clavé, 75); Sanfrancisco (Mare de Déu de Núria, 22); i Os Galegos (travessera Lledoner, 9). També l'Orxateria Les Olles (pl. de les Olles, 8); El Trabuc (ctra. del Masnou, s/n); Naguabo (Joan Prim, 1); DO (passeig de la Muntanya, 2); La Magrana (Joan Prim, 6); El 19 (pl. Perpinyà, 19); Taverna Can Pipa (c/ Aureli Font, 1, cantonada plaça Caserna) El Localet (Alfons IV, 48); Tàbata (Corró, 15) i Layon (pl. de la Caserna, 3).

Sorteig entre els participants

Tothom qui faci algun dels seus àpats en aquests establiments podrà omplir una butlleta amb les seves dades per participar en un sorteig de dues entrades per al Teatre Auditori; un àpat per a dues persones en un dels establiments participants a escollir; una visita guiada a un celler de la DO Alella; i un val de compra per a comerços membres de les associacions de comerciants de Granollers. El sorteig el celebrarà el Gremi d'Hostaleria el 19 de maig i es posarà en contacte amb els guanyadors.

Edicions locals